fbpx
Made in Romania (1)

Malagrow susține consumul produselor româneşti

După lansarea de anul trecut a proiectului „Made in România”, Malagrow continuă susţinerea producătorilor din sectorul horticol din România prin campania naţională „Consumă legume şi fructe româneşti”.

În 2021, Malagrow a lansat proiectul „Made in România”, pentru a răsplăti creativitatea și ingeniozitatea horticultorilor, care, prin idei simple, dar eficiente, pot îmbunătăți producția horticolă.

Anul acesta, continuăm susţinerea producătorilor din sectorul horticol din România prin campania naţională „Consumă legume şi fructe româneşti”.

De trei ani de zile, de când lucrăm îndeaproape cu fermierii din România, am observat că sunt tot mai mulţi producători de legume şi fructe care utilzează produse profesionale şi obţin recolte de calitate. Însă, principala problemă cu care se confruntă aceştia este vânzarea producţiei şi concurenţa neloială din partea produselor importate, adesea de o calitate inferioară sau chiar îndoielnică.

Credem cu tărie că rolul producătorilor locali este esenţial pentru economia locală şi naţională şi că solidaritatea este cuvântul de ordine care trebuie să definească relaţia dintre furnizorii de inputuri, producătorii agricoli şi consumatori.

Noi, Malagrow, suntem mândri de fermierii noştri şi, având garanţia calităţii şi eficienţei produselor pe care le oferim acestora, putem spune, fără îndoială, că fermierii din România produc legume şi fructe de calitate.

Vom continua să oferim fermierilor produse de calitate şi consultanţă de specialitate personalizată, rol pe care ni l­am asumat de mai bine de 22 de ani, de când Malagrow activează pe piaţa biostimulatorilor şi fertilizanţilor pentru horticultură.

Rolul biostimulatorilor vegetali

Biostimulatoarii vegetali sunt produ­ se complexe ce determină intensifica­ rea proceselor fiziologice desșurate în mod normal în plante, îmbuțesc asimilarea substanțelor nutritive, cresc rezistenţa naturală a plantelor față de factorii de stres, precum şi cantitatea şi calitatea recoltelor.

Cum alegeţi un produs eficient?

Calitatea de biostimulator nu este dată de componentele unui produs, ci de efectul acestuia asupra plantelor. Biostimulatorii cu adevărat eficienţi au un efect țintit într­o anumită fază fenologică. Nu este suficient să le oferim plantelor substanţe din care ele „pot să își aleagă” singure ce au nevoie.

Pentru un rezultat sigur, este nevoie de produse dedicate și cu efecte cu­ noscute, nu de „poţiuni magice”, bune la toate. Un produs cu efect general şi care poate fi aplicat în orice etapă a dezvoltării plantelor este întotdeauna suspect.

În plus, efectul unui produs cu ade­ vărat stimulator trebuie să fie obliga­ toriu măsurabil, chiar dacă nu este nearat spectaculos.

DACĂ AVEȚI ÎNTREBĂRI

Consilierii Malagrow vă stau la dispoziție pentru a vă acorda sprijinul necesar în elaborarea tehnologiei precise și practice destinate situație Dvs., așadar, adresați-vă cu încredere experților noștri!

Adresați-vă angajaților și distribuitorilor noștri: