fbpx

Consumă legume şi fructe româneşti!

Malagrow susține consumul produselor româneşti

Malagrow continuă susţinerea producătorilor din sectorul horticol din România prin campania naţională „Consumă legume şi fructe româneşti”.

În 2021, Malagrow a lansat proiectul „Made in România”, pentru a răsplăti creativitatea și ingeniozitatea horticultorilor, care, prin idei simple, dar eficiente, pot îmbunătăți producția horticolă.

Anul acesta, continuăm susţinerea producătorilor din sectorul horticol din România prin campania naţională „Consumă legume şi fructe româneşti”.

De trei ani de zile, de când lucrăm îndeaproape cu fermierii din România, am observat că sunt tot mai mulţi producători de legume şi fructe care utilzează produse profesionale şi obţin recolte de calitate. Însă, principala problemă cu care se confruntă aceştia este vânzarea producţiei şi concurenţa neloială din partea produselor importate, adesea de o calitate inferioară sau chiar îndoielnică.

Credem cu tărie că rolul producătorilor locali este esenţial pentru economia locală şi naţională şi că solidaritatea este cuvântul de ordine care trebuie să definească relaţia dintre furnizorii de inputuri, producătorii agricoli şi consumatori.

Noi, Malagrow, suntem mândri de fermierii noştri şi, având garanţia calităţii şi eficienţei produselor pe care le oferim acestora, putem spune, fără îndoială, că fermierii din România produc legume şi fructe de calitate.

Vom continua să oferim fermierilor produse de calitate şi consultanţă de specialitate personalizată, rol pe care ni l-am asumat de mai bine de 22 de ani, de când Malagrow activează pe piaţa biostimulatorilor şi fertilizanţilor pentru horticultură.